De Syv Stjerner

Sådan gør vi på̊ Syvstjerneskolen!

Det ligger alle på og omkring Syvstjerneskolen stærkt på sinde, at Syvstjerneskolen et er sted, hvor man trives og har det godt. Derfor arbejdes der med "god opførsel", "omgangsformer", ”trivsel”, "samværsregler" eller, hvad man nu vælger at kalde det på alle niveauer. Ikke fordi der på nogen måde er særlige problemer på skolen, men fordi det er så væsentligt løbende at sikre, at alle: elever, lærere, pædagoger, forældre, ledelse, bestyrelse osv. – gør, hvad de kan for at opnå god trivsel.

Vi har valgt at lægge vores Syv Stjerner langt frem på hjemmesiden, dels for at signalere vigtigheden og prioriteringen af De Syv Stjerner, dels for at gøre det nemt for alle at finde dem.

• Vi viser respekt for andre mennesker
  • Vi lader andres ting være i fred
  • Vi interesserer os for andre og hjælper hinanden
  • Vi tager hensyn til andre og deltager i fællesskabet
  • Vi passer på̊ skolens ting
  • Vi taler pænt til hinanden
  • Vi opfører os ordentligt på̊ skolens område

De Syv Stjerner er et af skolens principper, foreslået af elevrådet og lærerne, og vedtaget af skolebestyrelsen.