Syvstjerneskolen holder sommerferie nu, og vi er tilbage igen mandag den 3. august fra kl. 8 om morgenen.
Første skoledag for eleverne vil være mandag den 10. august kl. 8:00 på Syvstjerneskolen og kl. 8:30 på Lillstjernen.
Der kommer yderligere information vedr. skolestart i uge 32 - ferieplaner finder I nederst til venstre på skolens hjemmeside.

Mulighed for indmeldelse årgang 2013 og 2014

Vi har mulighed for at optage elever i såvel nuværende som kommende 0. klasse. Vi har et par små årgange, der gør, at det nu er muligt at indmelde børn på skole.

Vores indskolingsafdeling hedder Lillestjernen, og her går eleverne fra 0. til 2. klasse. Lillestjernen er placeret 500 meter fra resten af skolen. På Lillestjernen er der et trygt miljø for de yngste elever, og vores lærere og pædagoger er kompetente og har stor erfaring med arbejdet med trivsel og læsning.

Ønsker I, at høre mere kan I kontakte Søren Wadskjær på sfw@furesoe.dk eller på tlf. 72164106.

Forest