Emmeline Trautner konstitueres som skoleleder, Søren Wadskjær som souschef, og Thomas Møller som afd. leder med særligt ansvar og leder af skole-IT indsatsen i Furesø, mens Anne Marie Lywood, FFO-leder og Dorthe Barsøe, ADHD-leder fortsætter i deres stillinger som hidtil.
Konstitueringen er aftalt med Skolechef Per Christensen efter drøftelser TRIO, MED-udvalg og skolebestyrelsen, der alle udtrykker fuld opbakning.
Konstitueringsperioden løber fra 15. august 2020 - 31. juli 2021.

Vi ser frem til et godt samarbejde i hele skoleåret
Mvh Ledelsesteamet

Mulighed for indmeldelse årgang 2013 og 2014

Vi har mulighed for at optage elever i såvel nuværende som kommende 0. klasse. Vi har et par små årgange, der gør, at det nu er muligt at indmelde børn på skole.

Vores indskolingsafdeling hedder Lillestjernen, og her går eleverne fra 0. til 2. klasse. Lillestjernen er placeret 500 meter fra resten af skolen. På Lillestjernen er der et trygt miljø for de yngste elever, og vores lærere og pædagoger er kompetente og har stor erfaring med arbejdet med trivsel og læsning.

Ønsker I, at høre mere kan I kontakte Søren Wadskjær på sfw@furesoe.dk eller på tlf. 72164106.